We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

En ny side (bonusversjon)

by Paul Bernard

/
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Regnværsdag 02:43
12.
Flammene 05:18
13.
Pusterom 02:22
14.
15.
Min kamp 02:09
16.
17.

about

Valiants Sounds presenterer albumet “En ny side” av artisten Paul Bernard. Hiphopartisten/produsenten fra Askøy leverer et unikt, ærlig og tidløst album som pusher sjangergrenser og sikter seg inn mot hjertet ditt! Han flyter ikke på noen trendbølge, men svever heller på sin egen sky - han er kompromissløs og tør å gå sine egne veier.

Kjøp albumet her via Bandcamp og få med tre bonusspor!!! Når du kjøper/laster ned vil du få med "Min kamp", "En null null" m/Marty og "Sånne dager (2015 mix)" m/Marty.

“En ny side” er Paul Bernards tredje offisielle album, men hans første der alle låtene er på norsk. Hiphopartisten tar enda et steg bort fra den tradisjonelle/stereotypiske hiphopen da den beveger seg innom flere varianter av rockesjangeren og ulike former for instrumentaler, og instrumentalpartier, samtidig som den bærer preg av tydelige popelementer. Låtene fokuserer på melodi og stemning, der tekstene spiller en viktig rolle. Selvfølelse, håp og forandringer er stikkord som kan beskrive innholdet. Det er tidløst og ærlig. Til sammen blir dette en unik utgivelse sett fra et norsk ståsted. All tekst og musikk er skrevet av artisten selv. Det digitale albumet er todelt (side A/side B), og slippes via Valiant Sounds.

Om artisten:
Paul Bernard er en musiker og låtskriver fra Askøy utenfor Bergen. Han har vært aktiv i mange år både som artist og som produsent for andre artister, hovedsakelig i hiphopsjangeren, men også andre sjangre. Salvador Sanchez, Oral Bee og Tone Rose er noen av artistene han har samarbeidet med. Etter diverse utgivelser slapp han i 2012 det han kaller sitt første offisielle album; “Sånne dager”. Året etter kom dobbeltalbumet “Sånne andre dager: Leftovers & remixes”. Paul Bernard er opptatt av tekster og det musikalske uttrykket, så det faller han naturlig å skrive og å fremføre all tekst og musikk selv. Og i konsertsammenheng stiller han derfor med fullt liveband. Bandmedlemmer har variert opp i gjennom årene, og på et tidspunkt var faktisk Stian Blipp et fast medlem. Nå har Paul Bernard med seg syvmannsbandet “The Family Values” på scenen.

credits

released August 28, 2015

All tekst og musikk laget, fremført og mikset av Paul Bernard.
Mastret av Chris Sansom @ Propeller Mastering.

Ekstra gitar spor A03, B02, B03: John Inge Melve Ellingsæter
Ekstra gitar spor A02: Erik Stenfeldt
Ekstra bassgitar spor A04, B03, B07: Tor Inge Vethe
Ekstra vokal spor A02: Fredrik Søreide
Ekstra vokal spor A02, B03: Bitten-Helén Berntsen
Ekstra vokal spor A03, A04: Marte Marty Hagebø
Ekstra vokal spor B02: Alf J.A.Borge, Camilla North Norderud, Kenneth KNX Kvale, Lucas Roussel, Mikael Roussel, Tone Rose Bratland
Ekstra tekst og rap spor A06: Kenneth K.N.X Kvale
Ekstra tekst, melodi og vokal spor A08: Yngve Elde
Ekstra tekst og melodi spor A04: Ingjerd Cathrin Tranvåg
Melodi spor A02: Svanhild Sørlie Sleire
Melodi og tambourine spor A03: Marte Marty Hagebø
Scratching spor A01: Trond DJ Scob Johnsen

Coverfoto: Svanefoto
Coverdesign: Paul Bernard Visuals

license

all rights reserved

tags

about

Paul Bernard Askøy, Norway

Paul Bernard er en norsk artist, produsent, låtskriver og komponist.

Besøk den offisielle nettsiden for mer informasjon.

contact / help

Contact Paul Bernard

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Paul Bernard, you may also like: